Той е и съпредседател на Зелено движение“, които на 15-ти

...
 Той е и съпредседател на Зелено движение“, които на 15-ти
Коментари Харесай

Панев напуска Зелено движение, ще става кандидат за депутат от ...

 Той е и съпредседател на „ Зелено придвижване “, които на 15-ти април оповестиха, че напущат ПП-ДБ и ще се явят на парламентарните избори независимо.

 

" Единствената опция е ПП-ДБ, ще поддържа обединението за националните и европейските избори ", добави той, като посочи, че най-вероятно ще е претендент за депутат на идните избори.

 

По думите му е повече от явно, че кабинетът е под мощното въздействие на Борисов и Пеевски. Смяната в земеделието той изясни с това, че точно това е " един от най-финансираните от Европа браншове с извънредно огромна корупционна взаимозависимост ". Рокадата във Външно министерство, съгласно Панев, се дължи на това, че Бойко Борисов цели да има ясна и цялостна информация какво се случва сред Министерство на външните работи и нашите сътрудници.

 

Конституционните промени той изясни по този начин: „ Целяхме с измененията да има баланс, президентът да няма цялостната власт, да няма неограничена опция да назначава избрани министър председатели и министри. Радев на процедура отхвърля да одобри пълномощията си, да постанова несъгласие, когато се постанова, на предложенията в Министерски съвет “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР